Pénzügyek

2016.jan.30.
Írta: luxusutak Szólj hozzá!

Agymosással kell kezdened?

Tudod mikor játszik a pénz túlzottan nagy szerepet? Amikor nincsen. Amikor üres a zsebed, ha anyagi gondjaid vannak, a pénzért való aggódás megterheli a mindennapjaidat.

Ez az a dolog, ami mindenkit érint, ha van akkor azért, ha nincs akkor meg pláne!

Tovább

Az utazás, mint terápia…

Az utazás az egyik legjobb tanulási módszer, mert az ember hátra hagyja mind azt, ami ő saját maga és elindul, hogy befogadjon más tájakat, népeket és kultúrákat, ami formálja belső világunkat, és teljesen kikapcsol, feltölt. Legyen az belső utazás, régi kedves élmények helyszíne, vagy új tájak felfedezése egy napsütötte helyre az utazás egyben terápia is a lelkünknek.

Tovább

Mentséget az sem jelenthet, ha valaki nem kapott csekket. ..

Akár kapott csekket, akár nem, Március 1-jéig, akár kapott csekket, akár nem, minden autósnak be kell fizetnie az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás első részletét a baleseti adóval együtt, különben megszűnik a biztosítása. A pénznek be is kell érkezni a határidőig, mivel a „büntetés” napi 260-600 forintba kerülhet, érdemes minél előbb fizetni.

Tovább

Miért éppen a Cashflow Mérnök?

 

Felfedeztünk egy hatalmas "lyukat", ami képes összeomlasztani egy Társadalmat. Rengeteg ember borzalmas állapotban van pénzügyileg. Ha ez a helyzet nincs kezelve, akkor ezek a hatások egymást erősítik. Így végül ez eljut azokhoz is, akiknél most még minden rendben van. Kellett találnunk egy megoldást.

Tovább
süti beállítások módosítása