Mesés és felfedezésekkel teli utazásokat kívánunk és kínálunk!

Mesés és felfedezésekkel teli utazásokat kívánunk és kínálunk!
Szeretettel várunk országszerte tematikus travel info rendezvényeinken.

dreamtrips3dszemuveg2.jpg

Bemutatkozott az új 360 fokos DreamTrips szemüveg és jön a DreamTrips okoskártya is, ami több kártyát egyesít, és már bluetooth-on keresztül fog kommunikálni a telefonunkkal és a világgal.

Ki sem kell venni a zsebünkből, csak kisétálunk majd pl. az étteremből és levonja a fogyasztás árát, plusz jóváír pontokat, ami elkölthetők lesznek utazásra, amiért egy WorldVentures-szel szerződésben álló étteremben fogyasztottunk. Még aksi, kijelző és retina szkenner is lesz a kártyában.

dreamtripssmartcard.jpg

Ez a jövő, innováció, a világon először itt a WorldVentures-nél.

A legnagyobb cégek, mint például a Disney, Apple, mind ökoszisztémában gondolkoznak, és ebben van a sikerük. A WoldVentures ökoszisztémája is folyamatosan bővül, és még nagyon az elején vagyunk. Gondolj bele mennyi mindent hozzá lehet még kötni az utazáshoz, mekkora potenciál van benne!

A kérdés az, hogy akarsz-e belőle részesedni és időben felismered-e ennek a jelentőségét, vagy csak majd akkor, ha divat lesz?

Wayne Nugent, a cég alapítója, aki elsősorban a vízióért felel, folyamatosan eszement ötletekkel áll elő és nem viccel, sorra veszi fel a legjobb mérnököket. Egy olyan nyomot/hagyatékot akar hagyni a világban, ami tovább tart az életénél. Walt Disney után ő akar lenni az az ember, aki a legtöbb örömöt hozza az emberek életébe, és elég jó úton van hozzá!

Megengedheted-e magadnak, hogy ebből kimaradj, hogy abból keress pénzt, amiért eddig csak fizettél, az utazásaidból?

Figyeled a jeleket?

UTAZZ ODA ÉS ÚGY, AHOGY ÁLMAIDBAN UTAZNÁL! Írj és elmondom hogyan.

Addig is teszteld le az utazási irodádat