Az utazás, mint terápia…

Az utazás az egyik legjobb tanulási módszer, mert az ember hátra hagyja mind azt, ami ő saját maga és elindul, hogy befogadjon más tájakat, népeket és kultúrákat, ami formálja belső világunkat, és teljesen kikapcsol, feltölt. Legyen az belső utazás, régi kedves élmények helyszíne, vagy új tájak felfedezése egy napsütötte helyre az utazás egyben terápia is a lelkünknek.

Nem kell sok részletet tudnunk az új helyszínekről, hiszen épp megismerni érkezünk oda, és így agyunk tudatos oldala kikapcsolódik. Megrögzült szokásaink is gyengülnek, hiszen az új helyszín nem alkalmas az ismétlésükre.
Sőt alkalmazkodva az új körülményekhez, közlekedési módokhoz, ízekhez és illatokhoz, szükséges új módon feltalálni magunkat. Így az utazás könnyen és gyorsan elsöpri korábbi szokásainkat.

img_0280.JPG

Mély jelzés számunkra, hogy hogyan engedjük bele magunkat az új helyzetekbe, hiszen ott nekünk kell alkalmazkodnunk. Ha képesek vagyunk ezt örömmel telten és könnyedén megélni, biztosan rendben van a lelkünk is. Sokak számára elengedhetetlen a társaság az utazáshoz, mert könnyebb az új élmények feldolgozása, míg mások számára igazi csemege az egyedül utazás.

Az egyedül utazók általában teljesen ki vannak békülve magukkal, jól érzik magukat új emberek társaságában, még egy kevésbé ismert országban is. Az utazás élménye valószínűleg annál mélyebben érint meg, minél messzebbre kerülünk a megszokott körülményeinktől, a saját komfort zónánktól.

"You Should Be Here!” őrület – A hullám elérte Magyarországot is 

 

dave_ulloa-_anthony_robbins.jpg

„Itt kellene lenned” feliratú táblákkal pózolnak a világ minden táján, és ez az őrület már hazánkat is elérte, de hogy mit akarnak ezzel kifejezni az emberek? A válasz erre egyszerűbb, mint gondolnád.
Dream Trips, vagyis Álomutak. Élvezni az életet, és új élményeket megtapasztalni, mindezt utazás által – ezt nyújtja a WorldVentures Holding.

A WorldVentures megjelenése az egész turisztikai szakma átalakulását jelentheti.

A legtöbbek számára, ma már nem csak, hogy nehéz elképzelni, de szinte lehetetlennek tartják azt, hogy piaci áron alul utazzanak el luxushotelekbe és tapasztaljanak meg olyan új élményeket, melyek eddig csak a bakancslistájukon szerepeltek.

Mindez ma már létezik, ezt sugallják, azok a „You Should Be Here!” feliratú fotók, ahol a legjobb pillanataikat osztják meg azok az utazók, akik a világ legnagyobb és legelismertebb utazási közösségének tagjává váltak
Romantikus hétvégék, városnézések, repülőjegyek, hotelszobák, luxushajó utak, wellness hétvégék,sportesemények, koncertek, a Föld bármely részén. Lényegében bármilyen egzotikus, extrém vagy különleges helyre szeretnének eljutni a turisták, csupán annyi a dolguk, hogy az utazási közösség tagjává válva, online foglaljanak. A legjobb az egészben, hogy ezt a lehető legkedvezőbb áron érhetik el az utazni vágyók.

Ezt biztosítja az árgarancia is, ugyanis ha a foglalástól számított 7 napon belül alacsonyabb áron tudja lefoglalni, illetve megvenni online ugyanazt az álomutat, ugyanolyan feltételekkel, akkor úgy utazhat oda, hogy a cég visszafizeti az álomút árát.

Azok számára, akik nem csak nyaralni, de önkénteskedni is szeretnek, a WorldVentures Foundation önkéntes segítő utakat, és humanitárius programokat is szervez.

Számodra mi jelentené a legnagyobb élményt? Bármi is legyen az, a Dream Trips nem kizárt, hogy megtudja valósítani az álmaidat.

Teszteld le utazási irodádat