A devizahitel tartozásod visszaállítanád az eredeti összegre?

Tudtad, hogy lehetőséged van a devizahitel tartozásodat visszaállíttatni a tartozás eredeti vagy alacsonyabb mértékére, mindezt ügyvédi jogi szolgáltatás keretén belül bírósági ítélettel?

 

eloadas.png

Mindegy, hogy lakáshitelről, autóhitelről vagy lízingről van szó; mindegy, hogy cég néven van vagy magánszemélyén, mindegyik témában tudnak segítséget nyújtani.

Olyan ügyvédi jogi szolgáltatást kínálunk ügyfeleiknek, ami segítségével devizahitel szerződésüket semmissé nyilváníttathatják a bíróságon, ezzel helyezve más tárgyalási alapra jelenleg fennálló, megnövekedett mértékű tartozásukat, visszaállítva a tartozás eredeti vagy alacsonyabb mértékét.

Szeretném kiemelni, hogy a jelzáloghitel felvételével keletkezett törlesztési kötelezettség továbbra is meg fog maradni, hiszen mindenki kapott kölcsönt a bankoktól, és azokkal jogszerűen tartozik is.

Ők azok mértékét kifogásolják, elsősorban a devizaárfolyam változásának ügyfelekre való terhelését, és segítséget is abban nyújtanak, hogy lehetőség szerint az ügyvédek révén bírósági ítélettel elérhető az eredeti (felvételi) árfolyam helyreállítása, az addigi mindennemű befizetésekkel kompenzálva.

Azaz az ügyfél az eredetileg felvett összegnél nagy valószínűséggel kisebb összeget kell csak visszafizessen,  ezzel jelentősen csökkentve a havi törlesztő részleteket.

Ne hagyd ki, hozd magaddal a szerződésedet és megtudod, hogy a Te esetedben semmissé lehet-e nyilvánítani a szerződésedet. A tájékoztatás ingyenes csak egy regisztrációdba kerül

Foglald le a helyed most 

 

Mit mondanak azok akik már részt vettek a fórumon?

 

 

Vélemény2.png

 

vélemény7.png

 

Vélemény3.png

 

vélemény6.png

 

vélemény4.png

 

vélemény5.png

 

Fórumokat tartunk Székesfehérváron és Budapesten is, foglald le a helyed most