Mit érhet mások tapasztalata?

5 majom és a banán esete. Egy érdekes történet.

Adott egy ketrec, amiben öt majom van. A ketrecben egy madzagon lóg egy banán. A banánt csak a legfelső lépcső fokról lehet elérni. Az egyik majom előbb-utóbb odamegy a lépcsőhőz és elkezd felmászni a banánért. Azonban ahogy hozzáér a lépcsőhöz az összes majom hideg zuhanyt kap.

Kicsit később egy másik majom is megpróbál felmászni a banánért - az eredmény ugyanaz. Ez még számos alkalommal megtörténik. Kis idő elteltével, amikor egy majom elindul a lépcső felé a többiek megpróbálják megakadályozni.

Most zárjuk el a vízcsapot, nem lesz több zuhany. Cseréljük ki az egyik majmot egy újoncra. Az új “fiú” meglátja a banánt és megpróbál érte felmászni. A többiek azonnal megtámadják és nem engedik hogy
a lépcső közelébe menjen. Amikor minden mászási kísérlet kudarcba fullad a többiek támadása miatt, az új “fiú” feladja.

Most cseréljünk ki még egy régi (zuhanyozott) majmot egy újoncra. Az új majom megint csak megpróbálja megszerezni a banánt, de a többi négy majom megtámadja ezért. Az előző újonc is aktívan részt vesz a támadásban.

Amikor már ez is feladta, cseréljük ki a harmadik majmot is. Amikor ez is megpróbál eljutni a banánhoz a többi négy megtámadja. Pedig a négy támadó majom közül kettőnek elképzelése sincs, miért nem szabad a banánnal próbálkozni.

Miután a negyedik és az ötödik majmot is kicseréltük a ketrecben lévő majmok egyikének sincs emléke a hideg zuhanyról. Mégis, meg sem próbálnak felmenni a banánért. Hogy miért? Mert ez mindig így volt és mindenki azt látta, hogy így kell ezt csinálni.

"Nem attól kerülsz bajba, amit nem tudsz, hanem attól, amit biztosan tudsz, de nem úgy van!"
                                                                            Mark Twain


A világ tele van ketrecekkel, és nem tudhatod melyikben van a csapda. Sokat végigjártam közülük magam is, és végül megtaláltam azt az utat, ami elvezet majd a stabilitáshoz, de ezt megosztjuk veled is.

Mindent beletettünk, amiről úgy éreztük segíthet neked.

Amikor csinálunk egy tréninget, mint a mostani, azért tesszük, mert biztosan tudjuk, hogy ez segíteni fog neked. Szükséged lesz erre a tudásra, hogy visszafizesd az adósságaid, hogy pénzt szerezz, még ha most nem is úgy tűnik.

Az előrejutás titka az elindulás.
Az elindulás titka az, hogy a bonyolultnak tűnő feladatokat kisebb, elvégezhető feladatokra bontjuk és utána elkezdjük a legelső megoldását.”

Miről szól akkor ez a tréning?

hogyan haladhatsz újból előre,
hogyan jöhetsz ki a legjobban a dologból,
hogyan enyhítheted ezt a pokoli nyomást ami rád nehezedik,
hogyan kereshetnél több pénzt,
hogyan élhetsz nagyobb biztonságban,
hogyan tehetnél szert egy kis pluszra,
hogyan teheted félre a félelmet és a bizonytalanságot,
hogyan juthatnál magasabbra,
hogyan enyhíthetsz a jelenlegi helyzeteden.

Minden egyes probléma, ezek közül egyetlen egy dologra vezethető vissza. Ha megtanulnál néhány egyszerű dolgot már menne is. Ezt fogjuk most elsajátítani ezen a tréningen.

Képezel csak el: találkozunk és mindent, amit tudunk azt elmondjuk egy oktatás formájában.Olyan dolgot adunk, amit mindig tudsz majd használni, módszereket, amiket kipróbáltunk és működnek, segítséget, amit senki mástól nem kapnsz meg, azt adjuk amire valóban szükséged van, hogy elindulj a kifelé vezető úton, és ki is érj!

Ha ez mind sikerülne, és legyőznéd az akadályokat, jobb lenne az anyagi helyzeted? Könnyebb lenne az életed?

Ez nem ördöngösség. Tőlünk ugyanis, soha nem elméletet kapsz, csak tudást és színtiszta gyakorlatot. Most élesben és mire a napnak vége lesz teljesen új emberként fogsz hazatérni.


Mindössze annyit kell tenned ehhez, hogy jelentkezz és szombaton 13- án ott legyél a tréningen. Gyere és tedd fel nekünk a kérdéseid!