Hogyan váltsd az ötletedet vagyonná, vállalkozássá, üzletté

A világ számos kihívással néz szembe, és ezek egyike anyagi természetű. Járványszerűen terjed a sültgalamb-váró beállítottság, mely olyan embereket termel ki, akik elvárják, hogy az országuk, a munkaadójuk vagy a családjuk viselje gondjukat. 

Donald Trump és Robert Kiyosaki, akik mindketten sikeres üzletemberek és született tanítók, most egyesítették erőiket, hogy megfeleljenek erre a kihívásra. Ők abban hisznek, hogy az anyagi problémáidat nem oldhatod meg pénzzel; az anyagi problémákat csakis pénzügyi képzettséggel oldhatod meg. Trump és Kiyosaki arra akarnak megtanítani téged, hogyan gazdagodj meg. 

A jelenlegi piaci helyzet világviszonylatban érezteti hatását mindennapjainkon klubunk azzal a céllal jött létre, hogy a hétköznapi embereknek érthetően közvetítse nemzetközi szakemberek, szakember-csoportok véleményét a világ mostani anyagi helyzetéről ám a megoldást nem mindig egy-egy dátum, helyszín, könyv jelenti, hisszük, hogy van megoldás korunkat érintő problémákra tudjuk, hogy nem egyetlen megoldás létezik

Dollárok trillióit költötték a kormányok, hogy "megoldják" a magas munkanélküliség problémáját. 

A valóság az, hogy egy kormány sem tud valódi munkahelyet teremteni csak vállalkozók tudnak valódi állásokat és valódi jólétet biztosítani, anélkül, hogy a kormányra szükségük lenne. 

A folyamat során új iparágakat teremtenek, és új lehetőségeket a világon mindenhol. Ha vállalkozó vagy (vagy azzá akarsz válni) te vagy a megoldás a problémára

Mindenki fejében ott vagy egy, egy millió dolláros ötlet, Kim és Robert Kiyosaki, A Gazdag papa tanácsadók megmutatják hogyan váltsd az ötletedet vagyonná, vállalkozássá, üzletté, ez a szeminárium az útmutató ehhez.

 

Midász Érintése 

Miért Lesz Néhány Vállalkozó Gazdag és a Legtöbb Miért Nem




Tekintsd meg élőben és online, amint Robert és a csapata megosztják titkukat, és megmutatják, hogyan tanulhatsz a sikereikből (és főleg, hogyan kerülheted el az ő hibáikat).

Résztvevőként fel fogod fedezni hogyan valósítsd meg  hosszú távú pénzügyi függetlenséged, melyek azok a stratégiák amelyekkel eléred a személyes célod függetlenül attól, hogy milyen az anyagi helyzeted és az életkorod.

Ha vállalkozást szeretnél indítani, vagy már vállalkozó vagy, megtudod, hogyan hozhtasz létre ma sikeres és működő üzleti vállalkozást, betekintést nyújtanak, hogyan használhatod a pénzügyi oktatást ahhoz, hogy átvehesd az irányítást a pénz felett, hogyan építhetsz vagyont a mai gazdaságban, hogyan hozz létre pozitív változást az életedben a vállalkozásodban.

A Mídász érintése az öt ujjadat használja mint útmutatót

A Hüvelykujj - A Jellem Ereje 
A Mutatóujj - F.O.C.U.S (Follow One Course Until Successful) 
A Középső uj  - A Márka 
A Gyűrűs ujj  - Kapcsolataid  
A Kisujj - A Kis dolgok 

Jelentkezz most!