Ha megmutatnánk Neked, hogyan szabadulj meg az adósságaidtól érdekelne?

Ha Te is unod már, hogy állandóan gyakorlat nélküli elméleti dolgokkal traktálnak, és a megvalósításnál folyton csak falakba ütközöl, akkor ez Neked készült.



Meggyőződésünk, hogy a manapság divatos trükkök és a vevők hülyének nézése helyett a pénzügyi szolgáltatóknak és az azt (ő termékeiket) értékesítő tanácsadóknak ideje ténylegesen „szolgálni”, aminek egyfajta értékteremtő tevékenységnek kell lennie.

A tanácsadókat még jogi értelemben sem lehet felelősségre vonni. Miért? Hangzik minden épeszű ember szájából a kérdés.

Egészen egyszerű a magyarázat amikor egy ügyfél aláírja a szerződését, akkor az összes kockázatot és felelősséget is bevállalja, tehát bármilyen veszteséget is szenved a költségekből, vagy a kockázatokból adódóan, önhibának számít. Az ügyfél rosszul döntött.

Mi a megoldás? Ha már az ügyfél minden kockázatot bevállal és elviekben az egész jövőjét a kezünkbe teszi legalább tiszteljük meg azzal, hogy megfelelően megtanítjuk mit is választ, hogyan is működik a pénz, a piac és mik a játékszabályok.

Leülnél bármilyen játékot játszani a játékszabályok ismerete nélkül?

Pedig a pénz játékát mindenki játssza, de van, aki ismeri a játékszabályokat.

Éppen ezért akkor van értelme bármilyen információnak, ha azt később az életedben használni is tudod, erre azonban nem nagyon láttunk még példát, hogy hogyan tegyük ezt.

Ezért indítunk egy önképző kört. Igen jól olvasod egy önképző kört.

" Nem taníthatunk az embereknek semmit; mindössze segíthetünk nekik megtalálni a tudást önmagukban."      Galilei


Ennek az új világnak az egyik jellemző folyamata az, hogy igyekszik az embereket és a cégeket eladósítani. Ezt az igyekezetet a magánszemélyek irányába ugyan úgy láthatjuk, mint ahogy jelen van az államháztartás szintjén, az önkormányzatokban, és a cégek szintjén is.

Elég, ha arra a rengeteg reklámra gondolunk, amely mindenféle hitelkártyákat és miegyebet kínál nekünk naponta. Ez párosul az azonnali fogyasztás lehetőségének folyamatos sulykolásával. Az eredmény az, hogy az emberek előre költenek, és egyre inkább hitelből élnek.

A kisebb havi törlesztés ténye a devizahitelben könnyen elnézhetővé tette azt az apró betűs részt, hogy nem garantálja senki a pár éve hitel felvételkori paradicsomi állapotokat, az állam meg még rátett egy lapáttal akkor, amikor a devizahitel felvételét a szabályozással ösztönözni kezdte, a végén még kamattámogatást is adott hozzá.

A körülmények érdemi javulására rövid időn belül nem lehet számítani, hiszen nemcsak olyanok váltak törleszteni nem, vagy már csak alig képes adósokká, akiknek az életkörülményei hirtelen rosszra fordultak (például elvesztették az állásukat), hanem azok is, akiknek a megugrott törlesztő részlet egyszerűen meghaladja a teherbíró képességét.

Márpedig ezek a lakáskölcsönök jellemzően évtizedes futamidejűek, így a havi törlesztéstől törlesztésig élés ma azoknak is reális életperspektíva.

A tömeges lakáshitelek és a devizaalapú kölcsönök lehetséges következményeit rosszul mérték fel a bankok és az állam is. És a tévedésért most mindenkinek fizetnie kell.

Emberek millió teszik fel a kérdést önmaguknak, százával kapom a segélykérő leveleket, hogyan lehetne az adósságtól megszabadulni?

Sok álmatlan éjszakát töltöttem el, gondolkodtam, hogy hogyan tudnám a legjobban segíteni azokat is, akik adósságban vannak és szabadulnának tőle. Olyan dolgot találtam…..
de előbb nézzük, meg, hogy mi az, amire valóban szükséged van, hogy elindulj a kifelé vezető úton, és ki is érj!

A következő dolgokat kell megoldanunk

1, Olyan információkat kell kapnod, ami nélkül lehetetlen tisztán látni és megérteni az összefüggéseket és sajnos ebből sok van. Nem rabolhatjuk az idődet, így minimum egy kis könyv kellene ehhez.

2, Vannak olyan dolgok, amit magyarázat nélkül nem lehet, vagy nagyon nehéz megérteni. Egyszerűen muszáj szóban, magyarázatban elmondani ezeket. Ehhez egy személyes találkozás lenne a legjobb, de minimum élőszó telefonon, vagy skype-on.

3, Lehet, hogy olyan kérdések merülnek fel benned, amire azonnal választ kell kapnod, hogy tovább léphess, és ehhez bizony személyesen jelen kellene lenni és biztosítani a rögtön jövő választ a kérdésedre .

4, Mi van akkor ha egy olyan terjedelmű probléma áll az utadba, amit nem lehet egy-két mondattal megválaszolni? Annak külön oktatási anyag kellene, sürgősen és lehetőleg ingyen!

5, Ha elindulsz az úton, első problémád a pénzügyeidnek a vezetésével lesz. Bizonyára már előfordult veled is, hogy hónap végén csodálkozva tekintettél a pénztárcádba, hogy vajon hová tűnt az a rengeteg pénzt, amit szinte csak tegnap tettél bele.

Vagy amikor a pénzáramlásaid leginkább egy pókhálóra hasonlítanak, és szinte szó szerint elnyelnek az átláthatatlan pénzáramlások.

A pénzáramlások, mint pl. számlák, kölcsönök, tartozások, hitelek, szétszórt kiadások és még sorolhatnám, nagyon könnyedén változnák át egy hatalmas csomóvá, amit senki sem tud kibogozni.

A végén pedig inkább legyintünk egyet és - nagy pénzveszteségek közepette - megpróbáljuk elfelejteni az egészet, csak hogy végre legyen rend és átláthatóság. Ebben egy profi rendszer sokat segítene.

6, Szükséged lesz éveken keresztül segítségre, hiszen nem egy-két hónapos folyamatról beszélünk.

Előfordul, hogy más szakma képviselőjétől lenne szükséged tanácsra, lehet, hogy elakadtál a pályázatírásban, lehet, hogy egy biztosítási szakemberre lesz szükséged, lehet, hogy profi, fizethető megoldást keresel lakhatásra, lehet, hogy lakberendezőre lenne szükséged, nem tudom csak azt, hogy lesznek kérdéseid.

7, Lehet a 6. pontot kipipáltuk, de hol tehetnéd fel egy helyen a kérdéseid egy sor szakma képviselőinek, és hogyan használhatod a tudásukat és tapasztalatukat a magad javadra?

8, Ez a kérdés az első lépcsőnél fel fog merülni: hova tedd a pénzed, amit megspóroltál, hogy biztonságban legyen, amíg kifizeted a hitelt? Hol van a legjobb helyen?
Hogyan kerüld el, hogy megvezessenek?

Nos, ahhoz, hogy erre a kérdésre biztonsággal válaszolni tudj, olyan információkra van szükséged amelyeket nem látsz a reklámokban, ezt is tanulni kell, de hol és hogyan?

A válasz: a

„Hogyan szabaduljak meg az adósságaimtól? akcióterv és kivitelezés” tréning.

Azért jött létre, hogy segítséget nyújtson Neked abban, hogy hogyan szabadulhatsz meg az adósságaidtól lépésről-lépésre.

A mai adósoknak nem hitelkiváltásra van szükségük, nem csöbörből - vederbe módszerekre, hanem egy lépésről - lépésre tervre, amivel fokozatosan megszabadulhatnak az adósságaiktól.

MILLIÓS INFORMÁCIÓK, ÉRTÉKÉHEZ KÉPEST APRÓPÉNZÉRT


Az itt fellelhető információk minőségüket tekintve magas színvonalon állnak, és jelenleg az adósság visszafizetésre lefordítva sehol nem találhatók meg idehaza.

A teljes anyag egy logikusan felépített akcióterv és kivitelezési segédletek egy átlagos magyar egyén vagy család részére, akik hitellel, vagy hitelekkel rendelkeznek.

Ha ezért nem éri meg befektetni, akkor miért?!

Nézd meg milyen segítségben lehet részed

Ui: Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.